Alle beschikbare BMW modellen

1-coupe 2-deurs Coupé

1-serie 5-deurs Hatchback

1-serie 3-deurs Hatchback

1-cabrio 2-deurs Cabriolet

2-coupe 2-deurs Coupé

3-serie 4-deurs Sedan

3-Gran Turismo 5-deurs Hatchback

3-touring 5-deurs Stationwagon

4-cabrio 2-deurs Cabriolet

4-Gran Coupe 4-deurs Coupé

4-coupe 2-deurs Coupé

5-serie 4-deurs Sedan

5-touring 5-deurs Stationwagon

5-Gran Turismo 5-deurs Hatchback

6-serie 2-deurs Coupé

6-Gran Coupe 4-deurs Coupé

6-cabrio 2-deurs Cabriolet

7-serie 4-deurs Sedan

X1 5-deurs Stationwagon

X3 5-deurs Terreinwagen

X4 5-deurs Terreinwagen

X5 5-deurs Terreinwagen

X6 5-deurs Terreinwagen

Z4 2-deurs Cabriolet

i3 5-deurs Hatchback

Nieuwe BMW zoeken

MODEL CARROSSERIE BRANDSTOF

Een nieuwe BMW kopen via de ANWB Autokoopservice

Online een nieuwe BMW kopen via de ANWB Autokoopservice. Dat is makkelijk en betrouwbaar, met extra voordeel voor ANWB-leden.

Online een BMW kopen: zo werkt het

Een nieuwe BMW kopen is leuk, maar ook spannend. Want hoe beding je bijvoorbeeld korting op een nieuwe auto? De ANWB Autokoopservice neemt die stress weg. Wij hebben al stevig voor u onderhandeld. En daarom geeft de ANWB Autokoopservice op een aantal BMW modellen die in Nederland te koop zijn extra voordeel. Dat voordeel kan aardig oplopen! Daar komt u achter als u vrijblijvend een offerte aanvraagt. Altijd doen dus!

De ANWB Autokoopservice koopt elke nieuwe BMW bij officiële Nederlandse merkdealers. Zo heeft u alle zekerheid als u online een BMW gaat kopen. Natuurlijk kunt u ook voor service en onderhoud bij de BMW-dealer terecht. Aflevering van uw nieuwe BMW kan op drie verschillende manieren:

 

  1. bij het ANWB Aflevercentrum in Almere
  2. op locatie (bijvoorbeeld bij u thuis of op u werk)
  3. bij een officiële BMW-dealer bij u in de buurt

 

Zo kunt u online op een betrouwbare manier en met de officiële fabrieksgarantie een nieuwe BMW kopen. Stressvrij en tegen een scherpe prijs.

BMW kopen: algemene informatie

BMW staat voor rijdersauto's en dat blijft overeind, ook nu het merk zich vooral ook als schoon en zuinig profileert. De verkopen komen vooral van de 3- en de 5-serie met de 1 als goede runner-up, waarmee BMW duidelijk een speler op de leasemarkt is. Maar ook tweedehands vinden ze gretig aftrek bij autoliefhebbers.

BMW modellengamma

BMW nummert zijn modelseries met meestal oneven nummers, maar er is ook een 6-serie. De naam van het model is dan bijvoorbeeld 116, uit te spreken als één-zestien. De nummering loopt van 1 tot en met 7. Voor het nummer een X betekent SUV en een Z betekent twoseater. Als er twee cijfers na het nummer van de serie staan, geven die de cilinderinhoud van de motor aan. 20 is twee liter, 23 is 2,3 liter etc. De letter M staat voor extra snelle versies.

Geschiedenis van BMW

BMW begon ooit in 1916 als fabrikant van vliegtuigmotoren en dat was ook in WO II een belangrijke pijler. Daarnaast vormden motorfietsen een belangrijke tak van het bedrijf. Nu nog steeds trouwens. Tijdens het interbellum maakte BMW ook prachtige sportwagens als bijvoorbeeld de 328, die de grondslag legden voor de naam die het bedrijf nu nog heeft. Na de oorlog begon het met de auto's pas weer echt met de Isetta, een scootmobiel. En daarna zorgde de 1500 voor de doorbraak. Die markeerde de start van het huidige tijdperk. Het bekende blauwwitte logo herinnert nog aan het luchtvaartverleden. Het stelt een draaiende propellor voor.