Alle beschikbare Mercedes-Benz modellen

A-klasse 5-deurs Hatchback

B-klasse 5-deurs

C-estate 5-deurs Stationwagon

C-coupe 3-deurs Coupé

C-klasse 4-deurs Sedan

CL-klasse 2-deurs Coupé

CLA 4-deurs Coupé

CLS 4-deurs Sedan

CLS Shooting Brake 5-deurs Stationwagon

Citan Combi 3-deurs

E-klasse 4-deurs Sedan

E-cabrio 2-deurs Cabriolet

E-estate 5-deurs Stationwagon

E-coupe 2-deurs Coupé

G-klasse 5-deurs Terreinwagen

GL-klasse 5-deurs Terreinwagen

GLA 5-deurs Terreinwagen

GLK-klasse 5-deurs Terreinwagen

M-klasse 5-deurs Terreinwagen

S-klasse 4-deurs Sedan

SL-klasse 2-deurs Cabriolet

SLK 2-deurs Cabriolet

SLS 2-deurs Coupé

SLS 2-deurs Cabriolet

Sprinter Combi 4-deurs

Viano 5-deurs

Vito 4-deurs

Nieuwe Mercedes-Benz zoeken

MODEL CARROSSERIE BRANDSTOF

Een nieuwe Mercedes-Benz kopen via de ANWB Autokoopservice

Online een nieuwe Mercedes-Benz kopen via de ANWB Autokoopservice. Dat is makkelijk en betrouwbaar, met extra voordeel voor ANWB-leden.Online een Mercedes-Benz kopen: zo werkt het

Een nieuwe Mercedes-Benz kopen is leuk, maar ook spannend. Want hoe beding je bijvoorbeeld korting op een nieuwe auto? De ANWB Autokoopservice neemt die stress weg. Wij hebben al stevig voor u onderhandeld. En daarom geeft de ANWB Autokoopservice op een aantal Mercedes-Benz modellen die in Nederland te koop zijn extra voordeel. Dat voordeel kan aardig oplopen! Daar komt u achter als u vrijblijvend een offerte aanvraagt. Altijd doen dus!


De ANWB Autokoopservice koopt elke nieuwe Mercedes-Benz bij officiële Nederlandse merkdealers. Zo heeft u alle zekerheid als u online een Mercedes-Benz gaat kopen. Natuurlijk kunt u ook voor service en onderhoud bij de Mercedes-Benz-dealer terecht. Aflevering van uw nieuwe MercedesBenz


  1. 1. bij het ANWB Aflevercentrum in Almere
  2. 2. op locatie (bijvoorbeeld bij u thuis of op u werk)
  3. 3. bij een officiële Mercedes-Benz-dealer bij u in de buurt

Zo kunt u online op een betrouwbare manier en met de officiële fabrieksgarantie een nieuwe Mercedes-Benz kopen. Stressvrij en tegen een scherpe prijs.

Mercedes-Benz kopen: algemene informatie

Mercedes - al dan niet met de toevoeging Benz - specialiseert in chique auto's, die overigens ook vaak als taxi dienst doen. Het vroegere imago dat ze vooral door commissionairs in vee werden gekocht, is overtuigend afgeschud. Luxueus en tegenwoordig ook zuinig (Bluetec) en schoon reizen, is het motto. En dat mag wat kosten.


Mercedes-Benz modellengamma

Mercedes gebruikt letters om de modelseries aan te duiden. Vanwege de enorme variatie hier alleen de belangrijkste: de A-klasse (kleine ruimte-auto's), de B-klasse (middenformaat ruimte-auto), de C-klasse (het meest verkochte model), de E-klasse (de dikke reiswagens). Dan de G- en M- klassen (4x4). Op de markt doen vooral de C, A, E, en B-modellen het goed.


Geschiedenis van Mercedes-Benz

Mercedes is ontstaan uit de automerken Benz (uitvinder van de auto) en Daimler. De naam komt van de dochter van een grote klant uit het begin, Mercedes Jellinek. De drie punten in de ster symboliseren dat er motoren zijn gebouwd voor toepassing op het land, in de lucht en op het water. Mercedes heeft veel technische vernieuwingen op zijn naam staan. In de jaren vijftig was het merk al bezig met research veilige kooiconstructies en kreukelzones. Ook liep het voorop met traction control, airbags, en ESP.