Alle beschikbare Renault modellen

Captur 5-deurs Terreinwagen

Clio 5-deurs Hatchback

Clio estate 5-deurs Stationwagon

Grand espace 5-deurs

Kangoo family 5-deurs

Grand Kangoo 5-deurs

Laguna 5-deurs Hatchback

Laguna estate 5-deurs Stationwagon

Laguna coupe 2-deurs Coupé

Master 4-deurs

Mégane 5-deurs Hatchback

Mégane estate 5-deurs Stationwagon

Mégane coupe 3-deurs Hatchback

Mégane CC 2-deurs Cabriolet

Grand Scénic 5-deurs

Scénic 5-deurs

Scénic XMOD 5-deurs

Trafic passenger 4-deurs

Twingo 3-deurs Hatchback

Twizy Cargo 3-deurs Hatchback

Twizy 2-deurs Hatchback

Zoe 5-deurs Hatchback

Nieuwe Renault zoeken

MODEL CARROSSERIE BRANDSTOF

Een nieuwe Renault kopen via de ANWB Autokoopservice

Online een nieuwe Renault kopen via de ANWB Autokoopservice. Dat is makkelijk en betrouwbaar, met extra voordeel voor ANWB-leden.Online een Renault kopen: zo werkt het

Een nieuwe Renault kopen is leuk, maar ook spannend. Want hoe beding je bijvoorbeeld korting op een nieuwe auto? De ANWB Autokoopservice neemt die stress weg. Wij hebben al stevig voor u onderhandeld. En daarom geeft de ANWB Autokoopservice op een aantal Renault modellen die in Nederland te koop zijn extra voordeel. Dat voordeel kan aardig oplopen! Daar komt u achter als u vrijblijvend een offerte aanvraagt. Altijd doen dus!


De ANWB Autokoopservice koopt elke nieuwe Renault bij officiële Nederlandse merkdealers. Zo heeft u alle zekerheid als u online een Renault gaat kopen. Natuurlijk kunt u ook voor service en onderhoud bij de Renault-dealer terecht. Aflevering van uw nieuwe Renault kan op drie verschillende manieren:


  1. 1. bij het ANWB Aflevercentrum in Almere
  2. 2. op locatie (bijvoorbeeld bij u thuis of op u werk)
  3. 3. bij een officiële Renault-dealer bij u in de buurt

Zo kunt u online op een betrouwbare manier en met de officiële fabrieksgarantie een nieuwe Renault kopen. Stressvrij en tegen een scherpe prijs.


Renault kopen: algemene informatie

Renault hoort bij de grootste spelers op de Europese automarkt. In Nederland bezet het merk qua verkopen momenteel de derde plaats. Het is eigenaar van Dacia en voor 44 procent ook van Nissan. Momenteel profileert Renault zich met elektrische auto's.


Renault modellengamma

Kleine auto's zijn koning, en het is dus niet verbazend dat de Twingo de best verkochte Renault is. Ooit op de markt gebracht als kleine zus van de Espace en de (Mégane) Scenic, ook ooit verkoopsuccessen. Het merk met de ruit heeft momenteel maar liefst vier elektrische modellen in voorbereiding of al in de showroom: de Kangoo ZE, de Twizy, de Zoe en de Fluence ZE. ZE staat voor zero emission.


Geschiedenis van Renault

Met de ombouw van zijn De Dion Bouton driewieler naar een vierwieler legt Louis Renault in 1898 de grondslag voor de autofabriek, die hij samen met zijn broers opricht. Geïnspireerd door Ford doet hij al snel aan massaproductie, en door het bouwen van panstervoertuigen in WO I komt Renault goed van de grond. Na de volgende oorlog vormen volksautootjes als de Dauphine en de succesvolle 4 mijlpalen. Vanaf de jaren '70 speelt de Formule 1 een belangrijke rol, en Renault benut techniek uit de sport in zijn personenauto's, bijvoorbeeld door het toepassen van turbo's. Renault maakt ook het mpv-concept mede groot, door de introductie van de Espace.