Uw nieuwe auto wordt afgeleverd

En dan is het zo ver. Uw nieuwe auto staat klaar om te worden afgeleverd. Een mooi moment. Ook spannend, want veel zaken moeten juist dan goed geregeld zijn.

 

De Betaling en uw verzekering

Bij de ANWB Autokoopservice betaalt u uw nieuwe auto pas bij aflevering. Dat kan op verschillende manieren. Voor welke manier u ook kiest, het is altijd veilig en vertrouwd. Heel belangrijk is de verzekering. Zodra u met uw nieuwe auto op pad gaat, moet hij natuurlijk goed en verplicht zijn verzekerd. Ook op dit vlak kan de ANWB u van dienst zijn, zoals de ANWB u ook kan adviseren over financiering. Kijk voor meer informatie elders op de site.

 

Onze afleverpakketten

De ANWB heeft een aantal praktische afleverpakketten ontwikkeld voor de aflevering van uw nieuwe auto. U bepaalt welk pakket het beste bij u past. U kunt de auto ophalen bij ANWB Auto Almere, het aflevercentrum, het is mogelijk om de auto zelf op te halen bij de merkdealer in uw plaats of regio of –en dat is wel heel praktisch- u kunt de auto gewoon bij u thuis of op kantoor afgeleverd krijgen.

 

Onderhoud en Garantie

Voor welke afleverlocatie u ook kiest, de service van de ANWB blijft hetzelfde: u krijgt natuurlijk uitleg over uw nieuwe auto, de service, het onderhoud en de garantie. Ook op deze gebieden doet u bij de ANWB geen concessies.